Consells i recomanacions Tintoreria Roma

A Tintoreria Roma cuidem els nostres clients i els volem assessorar amb els millors consells i recomanacions!

Les peces de pell sempre en bon estat...

Les peces de pell sempre en bon estat...

Perquè les teves peces de pell sempre estiguin com noves et recomanem un manteniment de neteja i hidratació un cop a l'any. A més, és recomenable desar-les en una funda tèxtil. Per a qualsevol dubte estem al teu servei.
Evita les taques grogues

Evita les taques grogues

Les peces blanques sempre en bon estat. La roba d'estiu sol ser teixida de fibres naturals com el lli, el cotó, el fil, la seda..., aquests teixits són molt agradables per la pell i molt frescos però necessiten un tractament adecuat a l'hora de desar-los a l'armari per tal de que no ens hi surtin les maleïdes taques grogues. Per mantenir aquestes peces en bon estat les hem de desar sempre netes al fer el canvi de temporada i no les deixis mai dins d'un plàstic ja que són uns teixits que necessiten transpirar. Així grantitzaràs tenir sempre els blancs impecables.
Conserva en perfecte estat les teves peces de seda!

Conserva en perfecte estat les teves peces de seda!

La seda és un teixit natural molt delicat, per tant necessita unes cures especials: El rentat sempre ha de ser en sec, per tal de conservar totes les seves qualitats. Eviteu sempre llevataques domèstics. Deixeu-vos orientar pel vostre tintorer.
Els teus jerseis de llana sempre com nous!

Els teus jerseis de llana sempre com nous!

Per tenir sempre les teves peces de llana com si fóssin noves, et recomanem el rentat en sec. Aquet rentat és l'ideal per la llana ja que el teixit queda suau, i no hi ha cap perill que s'encongeixi com podria passar si el  rentat fós amb aigua. I a més, és la millor protecció que li pots donar al teixit contra les àrnes.